Puur Leven

Vrijheid van seksuele zonde, 60 lessen

Dit is een cursus van 60 dagen die specifiek geschreven is om mannen en vrouwen te helpen vrijheid te vinden van begeerte, inclusief pornografie en allerlei verschillende seksuele onreinheden door de levensveranderende kracht van het Evangelie.
[Course image]
Het volgen van de lessen is een intensieve bezigheid en is bedoeld om er eerlijk en grondig over na te denken en om toe te passen in jouw leven. Om te lezen wat het doel van deze cursus is, kun je hier doorklikken.
Brian (een cursist) schrijft: “Ik wil God loven en prijzen voor Zijn oneindige genade en voor de inspiratie die zit achter de website van Setting Captives Free. Ik ben christen sinds ik een kind was, maar tot nu toe had ik nooit helemaal goed begrepen wat nu de kracht van het Evangelie is! Ik heb altijd gedacht dat het mijn toegangsbewijs naar de hemel was en het was aan mij om heiliging in mijn leven na te jagen door een zo rechtvaardig mogelijk leven te leiden. Zoveel jaren heb ik dat pad bewandeld en iedere keer viel ik weer. Ik heb nooit beseft dat het de wet was, die nodig was om in te zien dat ik persoonlijk gefaald had en dat ik een Verlosser nodig had. Ik begon door de kracht van het Evangelie van Jezus Christus te begrijpen dat ik werkelijk vrij was van de ketenen van de zonde en dat ik dagelijks naar het kruis mocht gaan voor kracht. Bedankt voor deze bediening en dat God jullie mag zegenen en dat jullie in staat zullen zijn om nog veel meer mensen de ogen te openen voor de waarheid.”