In alles op Jezus zien

Een 30-daagse Bijbelstudie

Het kruis van Christus biedt hulp voor al onze levensvragen.
[Course image]
Weet jij dat er een manier is om alles waarmee jij in jouw leven te maken krijgt, te doorstaan? Of het nu gaat om zonde, verdriet, ontmoediging, afwijzing, woede, angst, vermoeidheid, neerslachtigheid, leegheid, falen, je overweldigd voelen of zelfs dat je de dood onder ogen moet komen: er is een manier waarop jij dit kunt doorstaan.
“… terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof. Hij heeft om de vreugde die Hem in het vooruitzicht was gesteld, het kruis verdragen en de schande veracht en zit nu aan de rechterhand van de troon van God.” (Hebreeën 12:2).
Je blindstaren op jouw probleem is de manier waarop de wereld verandering tot stand wil brengen, terwijl het oog gericht houden op Jezus de manier is waarop de Bijbel verandering tot stand brengt.
Leer hier samen met ons hoe wij het oog op Jezus gericht kunnen houden, zodat wij alles wat wij in ons leven moeten doorstaan, ook echt kunnen doorstaan en wij meer dan overwinnaars zijn door Jezus Die ons liefheeft.
Helen schrijft: “Absoluut! Ik ben zo gezegend door elke les van deze cursus ‘In alles op Jezus zien’. Ik leef nu zoveel dichter bij Jezus. Voordat ik begon bij Setting Captives Free, was ik mijn eerste liefde voor de Heer kwijtgeraakt en ik bad tot God dat Hij mij zou aanraken, mijn hart zou genezen en veranderen. Na elke les word ik veranderd en krijgt Jezus de plek in mijn leven die Hij verdient. Mijn hart wordt gevuld met een nieuw lied en ik ontdek hoe ik elke dag zingend door het huis ga; als het niet hardop is, dan doordat ik in mijn hart zing voor mijn Verlosser. Ja, ik kan deze cursus van harte aanbevelen! Ik heb een kopie hiervan aan mijn zus gestuurd. Ook zij is hierdoor gezegend. Dank voor deze cursus, ik ben er werkelijk door gezegend.”
Nog even vooraf: de in deze cursus aangehaalde teksten zijn, tenzij anders vermeld, genomen uit de Herziene Statenvertaling.


Het boek is ook in het Engels te bestellen via Amazon. Setting Captives Free verdient een commissie van kwalificerende aankopen via bovenstaande link (in de afbeelding). Jouw boek wordt hierdoor niet duurder, maar het geld dat Setting Captives Free hiermee verdient, kan weer gebruikt worden voor deze bediening.