Les 1. Genieten van media

Welkom en vraag 1

Welkom bij Setting Captives Free. Wij zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om deze studie bij ons te gaan volgen.
Mijn naam is Mike Cleveland en ik heb deze cursus geschreven. Ik deed dat, omdat het zo nodig is om mensen zowel de voordelen van media te laten zien (en hoe je ervan kunt genieten) alsook de gevaren van mediaverslaving (en hoe je dat kunt voorkomen).
Nog even vooraf: de in deze cursus aangehaalde teksten zijn, tenzij anders vermeld, genomen uit de Herziene Statenvertaling.
Onze cursus is heel eenvoudig te volgen. Kom hier dagelijks (of zo vaak als je kunt) en lees de Bijbelstudielessen door, beantwoord de vragen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie van jouw online mentor, als jij er tenminste een ontvangen hebt. Onze mentoren hebben deze cursus ook gedaan, hebben vervolgens de mentorcursus gevolgd en hebben zich vrijwillig opgegeven om anderen in deze cursus te helpen. Jij kunt hun vragen stellen en met hen praten en zij zullen feedback aan jou geven, maar bedenk goed dat elke mentor vaak meerdere studenten heeft en daardoor maar een beperkte tijd om op elke student te reageren.
In deze les tref je ook diverse opmerkingen aan van studenten, zodat jij hun gedachten en antwoorden ook kunt lezen.
Wij hebben het je ook gemakkelijk gemaakt om alles wat jij in deze cursus leest en graag zou willen delen, kunt delen. Hoe gemakkelijk dat dit werkt, kun je in de volgende video zien.

Vraag 1. Neem even de tijd om hier wat over jezelf te vertellen. Wat zijn jouw interesses en wat brengt jou hier om deze cursus bij ons te volgen?

Log in / maak een account aan to enroll or continue where you left off.Mediaverslaving